Els XI Premis Jesús Medrano superen el seu rècord i es disparen fins a les 5.372 postals rebudes

Esteu aquí

L'onzena convocatòria dels Premis Jesús Medrano, concurs de targetes de Nadal impulsats per l'Associació Cultural del mateix nom, ha superat totes les expectatives. Tot i les dificultats i restriccions imposades per la pandèmia, l'edició més difícil del concurs ha vist desbordades les seues expectatives tornant a superar el seu propi rècord i arribant a l'estratosfèrica xifra de 5.372 targetes rebudes, un 41% més que les 3.802 de l'any 2019, any en què, al seu torn, s'havia doblat la participació respecte a l'edició precedent.

Entre els orígens de les targetes, cal destacar el creixement de la llista de països participants en el concurs. Bèlgica, Suècia, Uganda i Brasil s'han sumat als d'anys anteriors: Estats Units, Regne Unit, Puerto Rico, Veneçuela i Colòmbia, a més d'Espanya. A això ha contribuït que aquest any s'havia ofert la possibilitat de presentar targetes per via telemàtica, a través d'un formulari habilitat al web, una opció que s'havia sumat a les vies tradicionals (a la seu de l'associació, carrer Ensenyança núm 9 de Castelló i mitjançant correu postal). Així mateix, cal recordar que en aquesta ocasió l'Ajuntament de Castelló havia seleccionat una de les targetes guanyadores de 2019 com a felicitació oficial del Nadal.

La convocatòria compta amb institucions i empreses col·laboradores, la complicitat de les quals resulta clau per al concurs, des de la Conselleria d'Educació, Investigació, Cultura i Esport de la Generalitat Valenciana fins a l'Associació de Veïns Zona Centre de Castelló, passant per l'Ajuntament de Castelló, la Diputació Provincial, Turisme de la Comunitat Valenciana, el Patronat Municipal de Festes de Castelló, la Fundació Dávalos-Fletcher, Cajamar, BP Oil, Llibreria Argot, Coca-Cola, Higinio Mateu, PubliValencia, Mudanzas Paco Valls, Pirotècnia Peñarroja, A1F Sport, Associació Provincial d'Alzheimer (AFA Castellón), FAMPA Penyagolosa i Carrefour Castellón.

Col·laboradors: