Notícia

Esteu aquí

Els guardonats dels XI Premis Jesús Medrano es coneixeran pròximament en un acte virtual que es difondrà a través d'Internet, en una edició molt especial i condicionada per l'impacte de la pandèmia de la Covid-19, que ha complicat

Llegeix més

Aquesta de 2020 ha sigut una edició eexcepcional en tots els sentits, com bé sabeu.

Llegeix més

L'Ajuntament de Castelló, col·laborador del concurs de targetes de Nadal Premis Jesús Medrano, ha decidit felicitar enguany per primera vegada les festes amb una de les targetes guanyadores de l'anterior edició de la convocatòria.

Llegeix més

L'onzena edició del concurs de targetes de Nadal Premis Jesús Medrano, impulsat per l'Associació Cultural del mateix nom, s'encamina cap a un nou èxit de participació.

Llegeix més

Any rere any, el concurs de targetes de nadal Premis Jesús Medrano, impulsada per l'Associació Cultural del mateix nom, segueix creixent.

Llegeix més

L'onzena convocatòria de concurs de targetes nadalenques 'Premis Jesús Medrano' és molt especial per diferents raons.

Llegeix més

L'onzena convocatòria de concurs de targetes nadalenques 'Premis Jesús Medrano', impulsats per l'Associació Cultural de el mateix nom, ja és una realitat.

Llegeix més

Per una vegada, en lloc de donar premis, ens toca rebre'ls!

Llegeix més

Aquest divendres, 10 de gener, s'ha celebrat el lliurament de premis del 10é concurs de targetes nadalenques. L'acte ha tingut lloc, un any més, en la sala d'actes de la Diputació Provincial de Castelló.

Llegeix més

Després d'uns quants dies organitzant, validant i registrant cadascun dels sobres amb targetes nadalenques, tanquem el registre per al 9é concurs.

Llegeix més

Pàgines

Col·laboradors: