• Concurso de tarjetas navideñas
  Premios Jesús Medrano

  10º Concurso de tarjetas navideñas
 • ¡Participa en nuestro concurso
  de postales navideñas!

  ¡Participa con tu postal navideña!
  La mejor postal podrá ser la tarjeta navideña oficial de la AVV Zona Centro.

  Tarjeta ganadora Navidad 2019
  Título: “Bon Nadal”
  Autora: Carla Calvo Beltrán
  Colegio: “CEIP Lluís Guarner, Valencia

Benvingut/da a la web Premis Jesús Medrano !

L’Associació de Veïns Zona Centre de Castelló convoca, amb motiu de les tradicionals Festes de Nadal i amb el propòsit de mantenir i estimular els nostres costums i tradicions, el VIII CONCURS DE TARGETES NADALENQUES “PREMIS JESÚS MEDRANO”.

 

El Concurs de Targetes Nadalenques “Jesús Medrano” va sorgir en 2010 en homenatge a En Jesús Medrano Gutiérrez, fundador de l’Associació de Veïns Zona Centre de Castelló, per la seua tasca per recuperar els costums de Castelló i les festes en honor a Sant Roc de la Vila. El principal propòsit d’aquest concurs és mantenir i estimular els nostres costums i tradicions mitjançant les felicitacions nadalenques. Tal com s’indica a les bases, la participació està oberta des de xiquets fins a adults, havent-hi diferents categories.

Des d’ací volem agrair al pintor Lorenzo Ramírez per  l’elaboració del cartell oficial d’aquest concurs, i a tots els que hi han col·laborat desinteressadament als últims anys, ja que sense la seua col·laboració no haguera estat  possible tenir el nivell de premis i participants amb el que compta el concurs a hui en dia: Excma. Diputació Provincial, Excm. Ajuntament de Castelló, la Fundació Dávalos-Fletcher, Argot, BP, Caixamar i Higinio Mateu.

ÚLTIMAS NOTICIAS


Sigue nuestro blog para seguir todas las novedades del concurso...

Aquest divendres, 10 de desembre, s'ha celebrat el lliurament de premis de la 10é concurs de targetes nadalenques. L'acte s'ha celebrat, un any més, en la sala d'actes de la Diputació Provincial de Castelló.

Llegeix més

Després d'uns quants dies organitzant, validant i registrant cadascun dels sobres amb targetes nadalenques, tanquem el registre per al 9é concurs.

Llegeix més

Col·laboradors: