Presentació oficial del cartell de la 9é edició

Esteu aquí

Hui, 28 de novembre, ha tingut lloc la presentació oficial del cartell de la 9a edició del concurs de targetes nadalenques “Premis Jesús Medrano”.

L'Excm. Ajuntament de Castelló ha acollit aquest simbòlic acte, al qual han anat arribant les persones convocades a la cita, que han sigut rebudes per les autoritats municipals. En el Saló de Plens del consistori ha tingut lloc la presentació, de la qual han sigut partícips els representants dels organismes, entitats i empreses col·laboradores del concurs, que a continuació es relacionen:
Conselleria d'Educació, Investigació, Cultura i Esport, Turisme de la Generalitat, Diputació de Castelló, Ajuntament de Castelló, Patronat Municipal de Festes, Fundació Dávalos-Fletcher, BP Oil, Cajamar, Coca-cola, Llibreria Argot, A1F Sport, PubliValencia, Higinio Mateu, Mudances Paco Valls, Pirotècnia Peñarroja, i la Federació d'Associacions de Mares i Pares d'Alumnes Penyagolosa (FAMPA Penyagolosa).

Després de debartir cordialment durant uns minuts, en els quals s'ha comentat l'alta participació (1569 targetes presentades l'any passat), i el gran suport institucional i de col·laboració amb el qual gaudeix el certamen, com s'ha pogut comprovar hui, s'ha baixat a l'escala central de palauet per a fer la foto oficial amb el cartell d'aquesta edició.

Col·laboradors: