Lliurament premis 10a edició

Esteu aquí

Aquest divendres, 10 de gener, s'ha celebrat el lliurament de premis del 10é concurs de targetes nadalenques. L'acte ha tingut lloc, un any més, en la sala d'actes de la Diputació Provincial de Castelló. Davant una sala abarrotada, les autoritats, reines de les festes i entitats i empreses col·laboradores, han entregat un a un els diplomes i obsequis als finalistes i premiats de totes i cadascuna de les categories. També un detall als centres i hospitals seleccionats. Enhorabona i gràcies a tots.

Després ha tocat el torn dels parlaments. Unes paraules d'agraïment del nostre president, la intervenció de l’alcaldessa i, per a tancar, un breu discurs del president de la Diputació. Posteriorment, la tradicional foto dels guanyadors ha posat punt i final a l'acte.

Cal ressaltar que, per primera vegada, emetem les images de l'acte en directe, per streaming. Ara poden gaudir del vídeo accedint a la nostra pàgina de Facebook. A més, en uns dies, penjarem en la web les fotos del lliurament de premis. Ara, toca ja  treballar amb vistes a la 11é concurs.

Si vols accedir a una galeria de fotos de l'esdeveniment, pots vore-la des de açí.

 

Col·laboradors: