Les bases de la convocatòria dels Premis Jesús Medrano 2020, també en anglès

Esteu aquí

L'onzena convocatòria de concurs de targetes nadalenques 'Premis Jesús Medrano' és molt especial per diferents raons. Una d'elles és la seua internacionalització: arran de la recepció, l'any passat, de targetes de països de parla anglesa com el Regne Unit o els Estats Units, l'organització ha decidit publicar les bases en anglès, a més de en valencià i castellà, per facilitar-ne la participació. És el resultat del creixement del concurs a nivell nacional i internacional. Ací podeu veure-les en les 3 versions: castellàvalencià i anglès.

Recordeu que en aquesta ocasió, a les vies tradicionals de recepció de postals (a la seu de l'associació, carrer Ensenyament nº 9 de Castelló i mitjançant correu postal) se suma la via telemàtica, a través d'un formulari habilitat al web. 

La convocatoria compta amb institucions i empreses col·laboradores, la complicitat de les quals resulta clau per al concurs, des de la Conselleria d'Educació, Investigació, Cultura i Esport de la Generalitat Valenciana fins a l'Associació de Veïns Zona Centre de Castelló, passant per l'Ajuntament de Castelló, la Diputació ProvincialTurisme de la Comunitat Valenciana, el Patronat Municipal de Festes de Castelló, la Fundació Dávalos-FletcherCajamarBP OilLibrería ArgotCoca-ColaHiginio Mateu, PubliValencia, Mudanzas Paco VallsPirotècnia Peñarroja, A1F Sport, Associació Provincial d'Alzheimer (AFA Castellón) i FAMPA Penyagolosa.

Col·laboradors: